Vores mærkninger

Alle vores skønhedsprodukter er mærket i henhold til vegansk forening og økologisk certificeret af Ecocert i overensstemmelse med COSMOS-standarden. Vi har også serier, der er mærket med Allergy Certified og med Fair Trade-mærkning. Vi ved, hvor svært det kan være at navigere i vælden af ‚Äč‚Äčalle mærker og certifikater, især når det kommer til økologiske produkter.

Er du nysgerrig efter, hvad de forskellige mærkninger står for, eller vil du lære mere? Nedenfor har vi samlet de forskellige mærkninger, som vi bruger, og som vi synes er vigtige at kende. Klik på hver mærkning for at læse mere.

Certifications1_540x540.png

cosmos_new.png

COSMOS ORGANIC opdeler den type ingredienser, der anvendes i kosmetiske produkter, i fem kategorier og specificerer de krav, som hver kategori skal opfylde for at få sin mærkning.

allergy_new.png

AllergyCertified er et internationalt allergimærke, der certificerer kosmetiske produkter. Kriterierne er udviklet af toksikologer, der kontrollerer alle ingredienserne og koncentrationerne i et produkt og sikrer, at det er så mildt og skånsomt mod huden som muligt.

vegan_400x400.png

Vegan Society mærkningen garanterer, at produktet og fremstillingsprocessen er fri for animalske produkter, biprodukter og derivater, men også at produktet ikke er testet på dyr, og at det ikke indeholder genetisk modificerede organismer (GMO'er).