Sådan får du sundt og smukt hår

Smukt hår kræver gode hårplejeprodukter. Det siges, at hemmeligheden bag et smukt hår begynder med en sund hovedbund, da håret er beskyttet af hudens naturlige talgproduktion.

Hvis du ikke vasker dit hår i flere dage, kan håret nær hovedbunden se fedtet ud. En god shampoo har til opgave kun at fjerne overskuddet af den naturlige talgproduktion og få håret til at se renere ud og dufte godt.

Det er vigtigt at holde håret ordentligt fugtet for at forhindre, at hårene falder ud og ser tørre og skadet ud, især om sommeren, når håret er udsat for sol, havvand og tør sommerluft. På den anden side er det heller ikke godt med for meget hydrering, da det kan få håret til at se fedtet ud, blive tungt og livløst. Det er derfor meget vigtigt at vælge den rigtige shampoo og balsam, der passer til din hårtype og dine behov. Forskellige formuleringer har forskellige egenskaber. Conditioner er trin nr. 2 i din hårplejerutine, et vigtigt step, der gør håret blødt og smidigt og beskytter mod skader under børstning, styling og kæmning.

UK_webbcontent_hair_july_800x800_1.png

Naturligt forfriskende

Vores shampoo og balsam er lavet af ingredienser med 99% naturlig oprindelse, fås til flere forskellige behov og hårtyper og er skånsom mod dit hår og hovedbund. De fjerner bare overskydende talg fra håret og hovedbunden og efterlader den nødvendige mængde for naturligt at styrke dit hår og gøre det modstandsdygtigt over for ydre påvirkninger.

Vigtigt, når du skifter til naturlige produkter

Hvis du skifter fra konventionelle shampooer og balsam til naturlige, kan du opleve, at dit hår føles mere fedtet end normalt i starten, det kan tage op til et par uger for håret at vænne sig til naturlige hårplejeprodukter, men efter lidt tid, når dit hår har vænnet sig til det, vil du og dit hår elske det!

Tip! Brug ikke mere shampoo end på størrelsen med en stor mønt, forsøg kun at masser shampoo i nærmest hovedbunden og lad skummet løbe gennem længderne. Påfør kun balsam på længderne.

UK_webbcontent_hair_July_800x800_3.png

Tre spørgsmål til at vælge rigtigt

Hvilke egenskaber skal mine hårplejeprodukter have? Svar på følgende spørgsmål:

  1. Hvad er min hårtype? Normal, tør, skadet, kruset, fedtet, tyndt?
  2. Hvad gør jeg med mit hår? Afbleger det, farver det, lader det være naturligt?
  3. Hvordan styler jeg mit hår? Slet ikke, føntørre, bruger krøllejern eller bruger glattejern?

Tip! Husk at bruge balsam for at få de bedste resultater! Helst balsam som indgår i samme serie som shampoo til din hårtype.

Wildlemongrass600x600.jpg

Find de produkter som passer til dig

Find de hårplejeprodukter i vores sortiment, der passer bedst til din hårtype:

Blown Away Intense Moisture Shampoo & Conditioner: Til normalt til tørt hår. Giver liv til normalt hår, der nogle gange føles kedeligt og livløst. Aloe vera og andre ingredienser giver god hydrering af håret. Med en frisk duft af citrongræs og citrus.

Rise & Shine Ultimate Repair Shampoo & Conditioner: Til tørt og beskadiget hår. Med plejende sheasmør og jojobaolie, der gør håret blødt og smidigt. Med en duft af krydret appelsinblomst.

Tune In Maximum Shine Shampoo & Conditioner: Til normalt hår, der nogle gange føles trist og kedeligt. Nærende broccolifrøolie og lavendel giver ekstra glans til håret og får det til at se levende, frisk og sund ud.

Dare to Dream Color Preserve Shampoo & Conditioner: Til farvet hår. Med fugtgivende aloe vera, farvebevarende havkål og rødbedeekstrakt, der nærer håret og hjælper med at forhindre, at håret mister farve, når det vaskes og styles. For et skinnende og sundt hår. Med en frisk duft af vilde hybenoseroser.

Grey special hårplejeserie: I denne serie finder du produkter til dig, der har specielle hår- og hovedbundbehov, såsom produkter til skæl, irriteret hovedbund, tør hovedbund og tyndt hår. Formuleringerne er milde og specielt udviklet til særlige behov.