Din daglige hudplejerutine

Din hud udsættes dagligt for mange ydre faktorer som luftforurening, bakterier og makeup. For at opretholde en sund, blød og smuk hud skal du regelmæssigt rense huden med et renseprodukt tilpasset ansigtet.

En renset hud gør dine fugtgivende hudplejeprodukter mere effektive. Undgå at bruge fast sæbe på den følsomme hud i ansigtet, da det har for høj pH-værdi og derfor forstyrrer den beskyttende syrebarriere.

For at undgå tør og stram hud efter rensning samt forberede og beskytte huden mod daglig eksponering er det vigtigt at fugte med en ansigtscreme. Huden har brug for hydrering og næring for at forblive afbalanceret, sund og smuk. Vælg altid renseprodukter og en fugtighedscreme, der passer til din hudtype. De mest almindelige hudtyper er: normal til kombineret hud, normal til tør hud, normal til fedtet hud, så hvis du har uren hud, skal du sørge for at have de rigtige produkter, der kan afhjælpe det.

Urtekram_beauty_face_wash.jpg

Enkel hudpleje i 4 steps

  1. Vask dit ansigt to gange om dagen, hverken mere eller mindre. Morgen og aften
  2. Brug en ansigtsrens med naturlige og plejende ingredienser som fugtgivende og beroligende aloe vera eller nærende sheasmør.
  3. Efter rens af ansigtet, påfør en ansigtscreme med aktive ingredienser som hyaluronsyre, der modvirker tør hud og hjælper med at reducere fine linjer og rynker samt kokosolie, der fugter og giver udstråling.
  4. Vælg en ansigtscreme, der passer til din hudtype.

Urtekram_face_cream.jpg

Find det rigtige produkt

Find de hudplejeprodukter, der passer bedst til din hud, blandt vores ansigtsplejeserier.

Refreshing Cleansing Gel = Til normal til kombineret hud med kun sukker og aminosyrebaserede overfladeaktive stoffer (glykosider og glutamater) for effektivt at fjerne urenheder og make-up. Rensende, men plejer stadig med fugtgivende aloe vera.

Moisturizing Day Creme = Til normal til kombineret hud. Giver hydrering og øger elasticiteten. Med aloe vera, jojobaolie, mandelolie og hyaluronsyre.

Gentle Cleansing Gel = Til normal til tør hud. Fjerner effektivt urenheder og makeup. Med fugtgivende sheasmør og andre plejende ingredienser.

Nourishing Day Cream = Til normal til tør hud. Naturligt nærende, pleje og fugtgivende. Giver din hud en blød, smidig følelse. Med kokosolie, sheasmør, havreolie og hyaluronsyre.

Urtekram_face_products.jpg