Din daglige hudplejerutine

Din hud udsættes dagligt for mange ydre faktorer som luftforurening, bakterier og makeup. For at opretholde en sund, blød og smuk hud skal du regelmæssigt rense huden med et renseprodukt tilpasset ansigtet.

En renset hud gør dine fugtgivende hudplejeprodukter mere effektive. Undgå at bruge fast sæbe på den følsomme hud i ansigtet, da det har for høj pH-værdi og derfor forstyrrer den beskyttende syrebarriere.

For at undgå tør og stram hud efter rensning samt forberede og beskytte huden mod daglig eksponering er det vigtigt at fugte med en ansigtscreme. Huden har brug for hydrering og næring for at forblive afbalanceret, sund og smuk. Vælg altid renseprodukter og en fugtighedscreme, der passer til din hudtype. De mest almindelige hudtyper er: normal til kombineret hud, normal til tør hud, normal til fedtet hud, så hvis du har uren hud, skal du sørge for at have de rigtige produkter, der kan afhjælpe det.

Urtekram_beauty_face_wash.jpg

Enkel hudplejerutine

  1. Vask dit ansigt to gange om dagen, hverken mere eller mindre. Morgen og aften.

  2. Brug en ansigtsrens med naturlige og plejende ingredienser som fugtgivende og beroligende aloe vera eller nærende sheasmør.

  3. Påfør et serum for at give huden fugt og glød. Et serum gør også de aktive ingredienser i din dag- eller natcreme mere effektive.

  4. Plej den tynde og sensitive hud under øjnene med en passende øjencreme. Øjencreme hjælper med at reducere poser og mørke rander under øjnene.

  5. Vælg en ansigtscreme, der passer til din hudtype.

  6. Påfør en ansigtscreme med aktive ingredienser som hyaluronsyre, der modvirker tør hud og hjælper med at reducere fine linjer og rynker samt kokosolie, der fugter og giver udstråling.

  7. Husk at din ansigtscreme skal beskytte huden om dagen og tilføre ekstra næring om natten.

Urtekram_face_cream.jpg

Find det rigtige produkt

Find de hudplejeprodukter, der passer bedst til din hud, blandt vores ansigtsplejeserier.

 

Ageless Eye Cream 

Til alle hudtyper. Med hybenolie og margueritekstrakt, som hjælper med at modvirker alderstegn, fine linjer, mørke rander og poser under øjnene.

 

Ageless Serum 

Til alle hudtyper. Tilfører fugt og fremmer hudens glød. C-vitamin og hybenolie hjælper med modvirke tegn på aldring, fine linjer og rynker.

 

Ageless Day Cream 

Til alle hudtyper. Med antioxidanter og C-vitamin, som beskytter mod de første alderstegn. Med hybenolie og eksktrakt af hvid ingefærlilje, som hjælper med at beskytte huden mod de første alderstegn og ydre påvirkninger. Hyaluronsyre hjælper huden med at opretholde sin elasticitet.

 

Ageless Night Cream 

För alla hudtyper. Med antioxidanter och C-vitamin som skyddar mot de första ålderstecknen. Naturlig, återfuktande och närande med nyponrosolja och asiatiska örtextrakt som hjälper till att skydda huden mot fria radikaler och yttre påfrestningar.

 

Refreshing Cleansing Gel

Til normal til kombineret hud med kun sukker og aminosyrebaserede overfladeaktive stoffer (glykosider og glutamater) for effektivt at fjerne urenheder og make-up. Rensende, men plejer stadig med fugtgivende aloe vera.

 

Refreshing Micellar Water 

Til normal til kombineret hud. Et effektivt og mildt renseprodukt, som fjerner urenheder og makeup på én gang. Med appelsinolie og ekstrakt af sukkerrør.

 

Moisturizing Day Cream

Til normal til kombineret hud. Giver hydrering og øger elasticiteten. Med aloe vera, jojobaolie, mandelolie og hyaluronsyre.

 

Moisturizing Night Cream 

Til normal til kombineret med. Fugtgivende og opskriftende. Med aloe vera, mandelolie og jojobaolie, som hjæler huden med at opretholde fugt og elasticitet.

 

Moisturizing Eye Gel 

Til normal til kombineret hud. Indeholder plejende alpha-bisabolol og ekstrakt af tusindfrydsekstrakt, som modvirker mørke rander under øjnene. Hjælper huden med at modvirke fine linjer og poser under øjnene.

 

Gentle Cleansing Gel

Til normal til tør hud. Fjerner effektivt urenheder og makeup. Med fugtgivende sheasmør og andre plejende ingredienser.

 

Gentle Cleansing Milk 

Til normal til tør hud. Renser mildt huden for urenheder og makeup og efterlader huden ren, frisk og fugtet. En plejende formel med blødgørende ingredienser som mandelolie, kokosolie og jojobaolie.

 

Nourishing Day Cream 

Til normal til tør hud. Naturligt nærende, pleje og fugtgivende. Giver din hud en blød, smidig følelse. Med kokosolie, sheasmør, havreolie og hyaluronsyre.

 

Nourishing Night Cream 

Til normal til tør hud. En plejende og fugtgivende natcreme med plejende, fugtgivende og nærende kokosolie, hvedeolie og sheasmør samt antioxidanten Q10.

 

Nourishing Eye Cream 

Til normal til tør hud. Ekstrakt af tusindfryd modvirker mørke rander under øjnene og plejende mandelolie. Hjælper huden med at modvirke fine linjer og poser under øjnene.

 

Sensitive Cleansing Foam 

Til sensitiv hud. Et renseskum til sensitiv hud, som fjerner urenheder og makeup uden at irritere eller udtørre huden.

 

Sensitive Eye Cream

Øjencreme til sensitiv hud. Fri for parfume og indeholder plejende mandelolie. Fugtgivende og nærende.

 

2-in-1 Day & Night Cream 

Til sensitiv hud. Med fugtgivende aloe vera, blødgørende kokosolie og hyaluronsyre, som hjælper med at bevare hudens elasticitet og at reducere fine linjer.

Vores ansigtspleje sortiment